Träffa Lisas chef Sandra Thörnstrand!

Hej!

Den här veckan var det min tur att uppdatera här på bloggen. Senast vi skrev ett inlägg på den här bloggen hade vi precis haft en utbildningsmodul med Higher Ambition. Trots det är det faktiskt mindre än en vecka kvar tills vi har nästa utbildningsmodul. Då kommer temat att vara kommunikation och jag blickar fram emot det med en skräckblandad förtjusning. Jag har fått nys om att vi ska hålla tal/föredrag och jag vet inte varför – men på senare tid har jag fått handsvett av rena tanken på det. Det är konstigt, eftersom jag inte brukar ha problem att prata inför människor, både som jag känner och främlingar. Men när det ska göras i ett formellt och seriöst sammanhang så blir jag så förbannat nervös…

Men det var inte det jag tänkte skriva om idag…

Tidigare har ni fått läsa en mini-intervju som jag hade med min kollega Oskar Furberg (om ni har missat det kan ni läsa här). Även han började sin anställning på NWT Media som Junior Dataanalytiker via Higher Ambitions utbildningsprogram. Idag tänkte jag att vi kör på samma koncept och jag vill därmed introducera er för min närmsta chef, Sandra Thörnstrand. Hon har nämligen också gått Higher Ambitions utbildningsprogram fast som Marknadskoordinator. Idag är hon chef över NWT Medias Analys och Insikts-avdelning som jag ingår i.

Avslutande ord

Det var allt för denna vecka. Superroligt att Sandra ville ställa upp på en liten intervju på denna traineeblogg. Hon är en riktig toppen-chef så jag måste givetvis även passa på att slå ett slag för att söka samma tjänst som den som jag har, den ligger ute just nu här. Där hittar du även massa andra spännande tjänster att söka inför Higher Ambition 22-23!

Ha det fint och tack för mig!
/Lisa