Gästspel och inblick hos Uddeholm

Hej!

Hoppas att allt är bra i vårsolen och HOPPAS verkligen att alla äter våfflor då det är Våffeldagen idag!

Denna vecka ska ni få en inblick i någon annan trainees arbetsvardag, ombyte förnöjer! Idag gör nämligen Tova Gullberg ett gästspel hos oss. Jag passade på att skicka över några frågor till henne. Tova är en glad, härlig, smart person som bidrar till att vårt hela traineegäng är ett så himla bra gäng. Jag är verkligen fascinerad över hur fort vi blev en tajt och trygg grupp som har genuint roligt tillsammans och samtidigt vågar öppna upp sig och dela vissa tuffa saker med varandra. Så kul!

Men nu åter fokus till Tova, vi kör igång med utfrågningen – håll i er!

Okej tack snälla, nu vet vi lite mer! Nu 4 snabba frågor!

Utbildningsmodul på Dömle Herrgård vs. Utbildningsmodul på Grythyttans gästgiveri

Jag uppskattade självkännedomsmodulen på Grythyttans gästgiveri allra mest. Det var första gången vi träffades, men alla vågade ändå prata öppet om personlighetsdrag, utmaningar och sina drömmar vilket skapade en fin stämning i gruppen.

TP-spel med 19 deltagare vs. Bastu och försök till kallbad

TP-spel! Om jag inte minns fel så gick det väldigt bra för vårat lag 😉

Presentationsövning vs. Självkännedomstest

Denna var svår, jag fick otroligt mycket funderingar och insikter efter både presentationsövningen och självkännedomstestet som jag tog med mig in i Traineerollen och privat. Båda övningarna var väldigt lärorika, det är omöjligt att välja!

NWTs Traineeblogg vs. Internkommunikation från Uddeholm

Även här en svår fråga,  men jag måste ju välja Traineebloggen, (som jag är en trogen läsare av) den är välgjord och det är så kul att få ta del av er Traineeperiod. Sen är internkommunikationen på Uddeholm inte så pjåkig den heller!

Avrundning

Kul att få inblick i Tovas arbetsvardag, tack snälla för gästspelet! Nästa vecka får vi se vem som tar över bloggen och delar med sig av något spännande. Nu ser vi fram emot helg, en kommande utbildningsmodul i Dalarna och det viktigaste – glöm inte våfflorna!

/Maria