Videoannonsering

Engagera och skapa känslor

Människans beteende går allt mer åt att hämta information genom rörlig bild och film. Genom att använda er av rörlig film i er kommunikation kan ni förmedla ert budskap på ett sätt som engagerar och skapar känslor, något som ger dig betydligt bättre genomslagskraft. Hos oss ges ni möjlighet att synas både på våra sajter och i våra webb-TV inslag.

Var nära dina kunder med budskap som berör – i medier som berör.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur du skulle kunna visualisera dina produkter och tjänster.

Rörliga format

Hos oss erbjuds du två olika format, se exempel nedan:

Videobanner

Videobanner är en annons i ett rörligt format som visas på en traditionell annonsyta. Videoannonsen levereras i en helt egen miljö, det vill säga mer likt en klassisk banner.

Placeringen, storleken och utformningen av video-in-banner är väldigt flexibel. Exempelvis kan den innehålla en rörligt preview på några sekunder innan själva videoannonsen startar vilket oftast sker genom en aktiv handling av användaren men det går även att addera med autoplay. När ni använder rörlig media i displayannons blir det lättare att integrera med kunden och tittarna engageras mer i företagets erbjudande.

Pre-roll

Pre-roll är en reklamfilm som spelas upp före det videoklipp som läsaren har valt att titta på. Våra video-inslag ger dig lokaljournalistik i rörlig form genom exempelvis nyhetsklipp, reportage, programserier med mera.

Hur din Pre-roll ser ut kan variera då det finns utrymme att jobba med både bilder, film, ljud samt texter. En Pre-roll kan göras mer eller mindre komplicerad, det viktiga är att ditt budskap levereras. Då er annons är klickbar kan ni dessutom driva trafik till er hemsida.

Förmedla era budskap på ett sätt som engagerar och skapar känslor

Kontakta oss för att få veta mer.