Youtube-annonsering

Få synlighet på Youtube med annonsering

YouTube är världens tredje största hemsida sett till besökare och världens näst största sökmotor efter Google. Den position som YouTube har gör det till en självklar kanal för många företag att utforska. Youtube annonsering ger er hög räckvidd och samtidigt effektiv målgruppsstyrning.

Vi hjälper dig med din YouTube-annonsering och säkerställer att du får ut det bästa av din annons och når dina mål. Det finns många olika sätt att målgruppsstyra och rikta din kampanj; bland annat genom sökord, demografi, intressegrupper, remarketing och målgrupper med köpavsikt.

För att annonsera på YouTube behöver du två saker: En YouTube-kanal och en film. Filmen bör vara mellan 10-30 sekunder. Vi hjälper er med både annonsering, skapande av YouTube-kanal samt produktion av film.

YouTube är världens tredje största hemsida sett till besökare.

Vi hjälper er synas i de klipp där er målgrupp finns!

TrueView-annons

TrueView är när din reklamfilm visas före eller i filmklipp på YouTube. Med TrueView-annonser betalar du inte för slumpmässiga eller osäkra visningar.

Fördelar

Tittarna ser videor som de är intresserade av och annonsören kan få fler visningar från en målgrupp med genuint intresse. Annonsören väljer själv vad den vill betala för en visning. Till skillnad från kostnad per visning (CPM) behöver du inte betala varje gång annonsen visas.

Vi hjälper dig med din annonsering på Youtube

Kontakta oss för att få veta mer.