Lär känna Lovisa Sonesson

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Lovisa Sonesson!

Hej!
Mitt namn är Lovisa Sonesson och jag jobbar med vår annonsprodukt native. Det är en annonsform som följer samma mönster som det redaktionella innehållet och är utformad så att läsaren upplever det som en naturlig del av sajten eller tidningen.

Min roll är att producera innehållet till dessa annonser samt att driva hela nativeaffären framåt i koncernen – ett väldigt roligt jobb!

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det absolut bästa är att jag dagligen får arbeta med fantastiska människor samtidigt som jag får uttrycka mig i skrift. Det är även spännande och roligt att tillhöra en bransch som ständigt är i förändring samt en koncern som satsar.

Vad är favoriten i matlådan?

Min favoritmatlåda är spaghetti med köttfärssås. Det är lätt att laga, smakar gott och funkar fint att värma i micron dagen efter. Gärna en sallad till också, med avokado och fetaost!