Jobba hos oss

Jobba hos oss på NWT Media

NWT media har sin bas i tidningsbranschen men är idag ett mediehus med flera olika tjänster och produkter. Du är välkommen att söka bland våra lediga jobb nedan.

Mediebranschen är under snabb och stor utveckling där vi dagligen arbetar för att möta konsumenternas förändrade beteenden och konsumtionsmönster. Vi jobbar för att säkerställa att den lokala journalistiken fortsatt står i centrum och att den digitala produktionen och distributionen kommer till användaren när, var och hur personen helst önskar. För att lyckas med detta vidareutvecklar vi löpande våra digitala produkter och tjänster, både redaktionella och kommersiella.

Detta brinner vi helhjärtat för!

Ibland listar vi även våra lediga tjänster hos NWT Gruppen, NWT Fastighet och NWT Direkt.

Är du vår nya trainee?

Dataanalys och IT-projektledning, där det något som lockar dig?

Även detta år är vi med i Higher Ambition Program och söker en trainee inom dataanalys till vår analysavdelning. Vårt moderbolag NWT Gruppen söker också en trainee inom IT-projektledning.
Sedan 2018 har vi haft många kullar av traineer och 14 av 17 har valt att fortsätta sin karriär inom NWT-koncernen. Bli en del av gänget och utvecklas tillsammans med oss!

Följ våra nuvarande traineer på deras instagram: nwt_trainees

Läs mer och ansök till tjänsterna via länkarna under:

Skicka spontanansökan

Ingen ledig tjänst som passar dig? Skicka gärna en spontanansökan

Vilka är vi?

Hos oss finns arbetsroller inom många olika områden och medarbetare med olika bakgrund och expertisområden. Tillsammans skapar vi en innovativ, öppen och dynamisk arbetsplats.

Här är några av våra avdelningar och team:

  • Redaktionerna
  • Redaktionella hubben
  • Privatmarknad
  • Teknisk utveckling
  • Analys och insikt
  • Företagsmarknad
  • Annonsproduktion
  • Tryckeriet

Kundservice, Ekonomi, HR och IT ligger placerade inom NWT Gruppen.

Det fria ordet – för en stark och hållbar morgondag

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkast hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

Mål 16, ett av FN:s globala mål för ett mer hållbart samhälle, blir en tydlig vägvisare i det journalistiska arbetet. Vill du veta mer mål 16 och hållbarhetsarbetet inom NWT Media, och övriga bolag inom NWT Gruppen, kan du ta del av vår hållbarhetsrapport nedan.