Lär känna Lisa Olaison!

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Lisa Olaison!

Hej!
Jag heter Lisa Olaison och jobbar som fotograf på NWT. Det är ett omväxlande jobb som handlar mycket om att träffa människor, bildbehandla och köra bil.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är alla människor jag får träffa och allt jag får lära mig. Att vara fotograf på en dagstidning är som att vara på ständigt studiebesök där ingen arbetsdag är den andra lik.

En dag kan börja på en hockeyträning och sluta på ett vernissage eller i en operationssal. Jag kan verkligen inte tänka mig något roligare än att få vara med där det händer och få berätta om det för fler värmlänningar.

Porträttbild på Lisa Olaison

Favorit i matlådan?

Så länge det finns en matlåda spelar det faktiskt ingen som helst roll. Jag tillhör den tråkiga kategorin som äter mat mitt på dagen för att få näring. Eller också är det ett resultat av att i många år ha haft ett arbete där lunchen inte är helig. Är käket vegetariskt går vad som helst ner!