Lär känna Sandra Thörnstrand!

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Sandra Thörnstrand!

Du jobbar idag som Digital produktchef B2C här på NWT Media.

Vad innebär ditt jobb?

Mitt jobb innebär att jag driver olika typer av projekt för att utveckla och göra vår digitala prenumerationsaffär ännu bättre. I min roll jobbar jag även nära vår marknadsavdelning för att stötta inom digital marknadsföring, automatisera processer och flöden för att underlätta vardagen.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

En typisk arbetsdag inleds med dagens första kaffe på kontoret, samtidigt som jag kollar av vad jag ska göra under dagen. Därefter har vårt team morgonmöte där vi stämmer av våra olika projekt och vad alla har planerat för dagen. Efter det ser dagen väldigt olika ut beroende på vilka projekt som är på gång. Planering, möten, diskussioner.