Lär känna Daniel Lundström!

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Daniel Lundström!

Du jobbar idag som Digital development manager här på NWT Media.

Vad innebär ditt jobb?

Jag är tekniskt ansvarig för våra sajter samt system som rör vår digitala inloggning. Dessutom ansvarar jag för vårt utvecklingsteam på sex personer som sitter i Gdansk i Polen.

Berätta om dina arbetsuppgifter på NWT Media?

Min vardag består av kontakter med våra utvecklare, jag ser till att vår backlogg är uppdaterad och att vi gör rätt saker i rätt tid. Jag är också länken mellan teamet och övriga här på företaget, så det blir mycket jobb inför, under och efter de projekt vi gör.

Både i stort och smått. Då våra utvecklare sitter i Polen sker all kommunikation på engelska digitalt, exempelvis via Slack och dagliga videomöten. Polska däremot är ett svårt språk, men några elementära fraser har jag snappat upp under åren.