Lär känna Bjarne Undertun

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Bjarne Undertun!

Du jobbar som Teknisk projektledare/ GDPR-ansvarig här på NWT Media.

Varför skall man jobba på NWT Media?

Jag skulle vilja vända på det och fråga varför man inte skulle vilja jobba på NWT Media. Vill man arbeta på en modern arbetsplats som är utvecklande, sjuder av kompetens samt är mycket trevligt i allmänhet så är valet enkelt.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att dagligen samverka med alla kompetenta kollegor inom koncernen är en förmån och mycket utvecklande. De flesta projekt och frågor jag är involverad i ligger i den digitala utvecklingens frontlinje, det är allt annat än tråkigt förvaltningsarbete.

Den snabba digitaliseringen erbjuder fantastiska möjligheter för de flesta branscher, bara de tas tillvara på rätt sätt. Att jobba med digitala projekt på ett toppmodernt mediehus innebär engagemang i spännande projekt som affärsmässigt ligger i branschens framkant.
För mig har nog det effektivaste sättet att utveckla sig varit att ständigt ge sig på nivåer som är svårare än vad man klarar för stunden, man kommer förr eller senare att klara nästa nivå. Tro på det ”omöjliga” och låt aldrig fel mindset sätta käppar i hjulet för din utveckling. /Bjarne