Lär känna Mikael Wahlman

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Mikael Wahlman!

Du jobbar som Digital produktchef B2B här på NWT Media.

Vad innebär ditt jobb?

Jag jobbar med att affärs- och produktutveckla vår digitala annonsaffär. Genom ett nära samarbete med vår försäljningsorganisation och våra rikspartners ska vi se till att skapa en trevlig, bra och lönsam annonsupplevelse för våra läsare, annonsörer och oss själva.

Porträttbild Mikael Wahlman

Vad skulle du tipsa personer som funderar på att söka sig till NWT Media?

Skulle berätta att hos oss så får man med ett stort eget ansvar jobba på en flexibel arbetsplats med varierade arbetsuppgifter i högt tempo. Man förväntas vilja driva på och lösa de utmaningar man ställs inför men får då också full support från övriga personer och funktioner som finns att tillgå. Det är summerat väldigt många spännande och roliga projekt som nu genomförs, för både våra annonsörer och läsare, av en massa trevliga och kompetenta medarbetare här hos oss.