Lär känna Anna Westergren

Lär känna oss som jobbar på NWT Media!

Häng med bakom kulisserna! Totalt är vi 260 anställda som jobbar inom olika områden och med olika uppgifter. Här har du möjligheten att lära känna några av våra medarbetare och få en insyn på hur det är att jobba på NWT Media. Idag säger vi:

Hej Anna Westergren!

Du jobbar som marknadskoordinator här på NWT Media.

Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

2016 flyttade jag från Gävle till Karlstad för att studera Visuell kommunikation och design på Karlstads universitet. Innan jag hade tagit examen sökte jag en tjänst hos er som marknadskoordinator via traineeprogrammet Higher Ambition. Att kasta sig in i matchen direkt efter studierna kändes helt rätt!

Vad innebär ditt jobb?

Förutom att det dagligen är ett stort fokus på prenumerationsaffären och den digitala satsningen för lokal journalistik, så innebär också min roll att skapa kommunikation som bygger relationer med våra företagskunder samt hjälper att lyfta hela varumärket NWT Media och våra medarbetare. Detta sker mycket genom digital kommunikation, så som nyhetsbrev, sociala kanaler och innehåll till sajten. Jag jobbar väldigt nära digital utveckling, då det finns många arbetsuppgifter som väver samman.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Med en varierande roll kommer varierande arbetsdagar, vilket alltid är lika spännande. Speciellt när jag började jobba här, man lär sig så mycket! En vanlig dag kan se olika ut beroende på tempot. Ibland tar vi tiden till att verkligen grotta ner oss i trender och strategier som kan hjälpa oss, men att andra dagar kan bjuda på full fart med marknadsföring som ska ut snabbt och effektfullt. Och då finns teamet alltid där att bolla med!

Varför ska man jobba på NWT Media?

Det händer så otroligt mycket inom branschen och att då få vara med och utveckla verksamheten, samt själv utvecklas, är riktigt spännande. Eftersom nya utmaningar och utvecklingen ligger i fokus så erbjuder bolaget så många olika karriärmöjligheter.

Tack Anna, för att du vill berätta lite mer om tjänsten som marknadskoordinator! Ska bli riktigt kul att se vilka utmaningar och projekt som kommer härnäst.

Men, en sista fråga: Om du har en bucket list, vad står högst upp på listan?

Jag har alltid velat besöka Nya Zeeland! Om det beror på att jag är en Sagan om ringen nörd eller bara ett stort fan av fantastiskt natur? Skulle säga en blandning av båda faktiskt.