Vi välkomnar nya kollegor!

Nu närmar vi oss hösten, många av oss har nu kommit tillbaka till arbetet och vi kickar igång på bästa sätt – genom att hälsa flera nya kollegor välkomna till oss. Fyra av dem kommer gå Traineeprogrammet Higher Ambition, som vi tidigare varit del av. Vi har ställt ett par frågor så att ni kan lära känna våra nya kollegor lite bättre.

Joakim Lööw, Digital redaktör

– Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

Jag bodde i Stockholm och jobbade på Dagens industri. Men i och med pandemin flyttade jag och min fru som är från Torsby till Värmland, nu bor vi i Kil. Vikarierade ett halvår på Konsumentverket och nu är jag här på NWT som digital redaktör.

– Har du något smultronställe från sommaren?

Jag spenderar mycket tid av mina semestrar i Östmark utanför Torsby där mina svärföräldrar bor. Jag kan rekommendera att besöka badstranden vid sjön Kläggen. Varmt och långgrunt, perfekt om man har barn. Vandra på Hovfjället är också en hit.

Maria Gustafsson, Executive Management Trainee

– Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

Jag har en MSc inom Management and Economics of Innovation och har läst Industriell ekonomi senast på Chalmers i Göteborg. Flyttade åter hem till Kristinehamn förra våren och trivs bra att vara tillbaka i Värmland. 

– Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden gillar jag träning och friluftsliv i alla dess former, vandring, skidor, klättring, cykling, crossfit och då tillsammans med sambo, familj, kompisar och framförallt tillsammans med hund.

Robin Karlsson Dahlgren, Marknadskoordinator Trainee

– Vad gjorde du innan du började jobba hos oss?

Jag pluggade medie- och kommunikationsvetenskap på KAU, med inriktning mot visuell kommunikation och design. På somrarna under studieuppehållet har jag jobbat med att tillverka obestruket finpapper på PM8 i Munkedal.

– Har du något smultronställe från sommaren?

Min flickväns familj har en sjöbod på Smögen som vi rensat ur och fixat till, så där är vi ganska ofta. Även Torreby Golfklubb är ett frekvent resmål.

Från vänster: Joakim Lööw, Alexander Håkansson, Maria Gustafsson, Lisa Lundqvist och Robin Karlsson Dahlgren (framför).