Kickout, Diplom och lärdomar från traineeåret

Kickout

Kickout hade vi i Dömle Herrgård, vilken vi redan har nämnt flera gånger i den här bloggen. Dagen börjades lite senare än vanligt, kl 11, så vi jobbade en stund innan vi satte igång. Precis som vanligt hade vi föreläsning och några övningar i grupp, men denna gång hade vi ett något lugnare schema eftersom detta möte var en kickout-möte som genomförs efter alla 6 utbildningsmoduler.

fika i solen

Dag 2. Sista dag. Vi fick e stund att gå runt och dela med varandra vad vi tänker om varandra, en och en. Det var verkligen upplyftande att höra så många roliga och positiva tankar om mig. Efter det, det var dags för årets huvudevenemang. Diplomutdelning 🙂

trainee gruppbild med diplom
Jonas, vår handledare och fantastiska traineekollegor som gick i samma utbildning med oss

Lärdomar

Ett år som trainee i Higher Ambition-programmet gav oss möjlighet att lära och utveckla sig inom många olika områden, både som en person och som en medarbetare. Hos NWT fick vi jobba med mängd olika roliga och lärorika arbetsuppgifter och projekter. På utbildningsmodulerna fick vi lära oss massa teoretiska kunskaper och egenskaper som är bra att veta som en medarbetare. Till exempel modul 3, som handlade om ekonomi och hur man driver ett eget företag.

Traineeåret är slut

traineebild

Vår traineegrupp hade lite tur. Vi var den första traineegruppen som hade alla utbildningsmoduler på mysiga och vackra herrgårdar efter den globala pandemin. Året var fyllt av spännande resor, intressanta och lärorika föreläsningar med fantastiska traineekollegor som vi aldrig kommer att uppleva igen. Det var både skönt och roligt att åka till herrgårdarna och genomföra utbildningar med trevliga och härliga traineekollegor. Det var otroligt ett spännande år. Tiden har gått otroligt snabbt. Vi alla började tjänster här på NWT Media AB som traineer, men ett år har gått och nu vi alla fått fasta platser. Vi gjorde bra jobb. Det kan vi vara stolta över 🙂

Traineetiden har avslutats, men våra karriärer har just börjat, och vi står nu inför otroliga möjligheter framför oss. Nu är det dags att påbörja nästa kapitel av våra karriärer.


Och sist men inte minst, vi vill tacka NWT Media AB och Higher Ambition för ett fantastiskt år och vi alla önskar stort lycka till er årets traineer!