Jobbtips

Platsannonsering med oslagbar räckvidd*

Jobbtips är en tjänst för dig som sköter rekryteringen själv, men behöver hjälp att nå många kandidater. Genom att platsannonsera med hjälp av Jobbtips når du både aktiva och passiva jobbsökande.

Visste du att det inom rekrytering är 70% passiva kandidater och 30 % aktiva.

Visste du att..

9 av 10 kandidater är öppna för att byta tjänst om rätt jobb eller arbetsgivare dyker upp. Men endast 3 av 10 söker aktivt efter nytt jobb, alltså är 70% passiva. Läs mer här.

Genom att annonsera med räckvidd når du även dessa passiva kandidater.

Vill du ha hjälp med din platsannonsering?

Skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig!

Träffsäker rekrytering- Faktorer som påverkar val av kanaler

Faktorerna som spelar in i vilka kanaler vi föreslår är många. Det handlar dels om företaget, vilket område ni är verksamma i, hur er historik ser ut och vilken kompetens som eftersöks. Att analysera ert nuläge är ett av de viktigaste redskapen för att vi ska kunna hjälpa er att träffa så rätt som möjligt. Allt handlar om vilka ni är, och om vem ni vill hitta.

Annonsera med räckvidd genom

Nyhetsmedia

Annonsering genom nyhetsmedia hjälper dig att nå både den aktiva och passiva kandidaten. *Våra nyhetskanaler når mer än 50% av befolkningen i våra upptagningsområden, vilket ger din annons stor räckvidd. (Källa Novus 2022)

Utöka målgruppen med

Sociala medier

Komplettera din kampanj med sponsrade inlägg. Genom att synas i kandidaternas Facebook- och Instagramflöden utöka din målgrupp ytterligare.

Berätta mer genom

Nativeannonser

Använd dig av storytelling och berätta för dina nuvarande och framtida kandidater om ert företag. Jobba proaktivt för att stärka arbetsgivarvarumärket för att locka din nästa topprekrytering.

Är du en attraktiv arbetsgivare?

Innan, under och efter en rekrytering kan du jobba aktivt med arbetsgivarvarumärket. Att kandidaterna känner till er innan ni ska rekrytera kan leda till att ni blir en mer attraktiv arbetsplats. Det kommer underlätta rekryteringsprocesser framåt genom att proaktivt bygga en relation mellan ditt företag och tänkbara kandidater.

Let’s get down to business

Med Jobbtips får ni en kontakt som gör en grundlig genomgång inför rekryteringen. Tillsammans med er tar vi fram en strategi baserat på målgruppen, och efter det föreslår vi en skräddarsydd kampanj utifrån de faktiska behoven, med allt från kanalval till visuellt utseende. Vi följer upp, analyserar, optimerar och utvärderar kampanjen under och efter kampanjen tillsammans med er. Vi är med er hela vägen med vår expertis och breda erfarenhet av att använda räckviddsmedia så effektivt som möjlig.