Mediestrategi

Svårt att se vad och vilken effekt du får på er marknadsföring?

Sitter du precis som många andra och funderar på vad som är bäst för er? Vad ger effekt? Hur mycket bör jag lägga i varje mediekanal? Frågorna kan vara många. Med oss som mediepartner säkerställer du att du får struktur på din marknadsföring och att du får genomarbetade och dynamisk mediestrategi. Det är just den strategin som säkerställer du får ut maximalt av dina investerade pengar.

Bra marknadsföring skapar synergier

För att ditt företag ska kunna växa eller behålla sin position är marknadsföring avgörande. Utbudet, kanalerna och möjligheterna är närmast oändliga och samtidigt sker en snabb och spännande utveckling som hela tiden skapar nya förutsättningar. När du blir kund hos oss säkerställer vi att all er marknadsföring samverkar och givetvis att ni gör rätt satsningar för just ert företag och er målgrupp. Vi siktar på att skapa synergieffekter som gör er marknadsföring ännu mer kraftfull.

Den digitala marknadsföringen kan också mätas och förbättras löpande vilket gör det viktigt att följa och utvärdera sina satsningar för den som vill ligga i framkant.

Vill du vet mer om hur vi kan hjälpa dig och få bättre effekt med din marknadsföring – kontakta oss!

Behovsanalys

En behovsanalys kan se väldigt olika ut beroende på företagets behov. Ni kanske redan har en tydlig plan, eller så behöver ni hjälp att sätta en. Oavsett storlek på kampanjen hjälper vi er att analyserar era befintliga medieinvesteringar och det nuvarande och utvärderar möjligheter på den digitala marknaden för att se vilka kanaler, metoder och budskap som är bäst ägnade för att nå er målgrupp och ert mål.

Mediestrategi och behovsanalys

Medierådgivning

Vår medierådgivning kan se olika ut beroende på vilka behov ni som kund har. Kanske är ni ett företag som har full koll på er marknadsstrategi men vill bolla idéer, eller ni som har behov av att jobba igenom en strategi från grunden.

Baserat på er målsättning hjälper vi er ta fram en marknadsplan och mediemix som ger er bästa förutsättningarna att nå era mål. Varje mediekanal är noga utvald, med ett tydligt syfte och plats i kundens köpresa.

Medierådgivning

Uppföljning

Efter avslutad kampanj följer vi upp genom ett möte eller samtal där vi ger dig en enkel överblick med statistik över era resultat. Ett samtal är viktigt för oss då vi vet att statistik är en sak, men resultaten också kan visa sig genom fler besök i butik, flera nya samtal eller en ökad varumärkeskännedom.

Vi hjälper er även men att utvärdera och planera inför nästa steg i er marknadsplan.

Mediestrategi och uppföljning

Vi kan hjälpa dig med företagets marknadsföring och mediestrategi

Kontakta oss för att få veta mer.