Sociala medier

Experter hjälper er med Sociala medier

Samla er marknadsföring hos en och samma kontakt med effektiv målgruppsstyrning. När ni vill synas med marknadsföring på sociala medier finns vi här för att hjälpa er!

Vi kan hjälpa er med er strategi och marknadsföring på sociala medier. Vi hjälper till att säkerställa att ni får ut det bästa av era kampanjer och nå era mål.

Varför anlita oss?

Det finns många fördelar att samla er marknadsföring hos en och samma kontakt. Vi kan tillsammans med er se över era behov och anpassa er marknadsföring och medieval som passar bäst. Även om ni inte är kund hos oss sedan tidigare, så tjänar ni mycket tid på att anlita oss för er marknadsföring på sociala medier.

Vi har Social Media Managers som skapar innehåll som engagerar, vi gör en målgruppsanalys och optimerar kampanjer för att ni ska få bästa resultat.

Vi hjälper er med:

  • Strategi för kampanj med målgruppsanalys
  • Utformning av annonser
  • Rådgivning kring annonskostnad utifrån hur många ni vill nå
  • Optimering
  • Uppföljning (löpande och efter avslutad kampanj)
  • Projektledning av lokal kontaktperson

Många möjligheter

Informera, annonsera med en kampanj eller bilda opinion. Vare sig ni finns på Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn eller Twitter – har alla plattformar sina egenskaper och styrkor.

Genom information och marknadsföring i sociala medier kan ni långsiktigt bygga ert varumärke genom att ni låter användare få lära känna er och bli involverade i ert varumärke.

Marknadsföring, PR-strategi och utförande

Utifrån era målsättningar tar vi tillsammans fram en strategi för er närvaro i sociala medier. Vi hjälper er att hitta målgruppen, välja kanaler, sätta upp konton, planera och anpassa ert innehåll. Vi tar också fram en tidsplan för publicering, annonsering, bevakning av kommentarer och löpande optimering.

Vi har Social Media Managers

Hos oss har ni en dedikerad och erfaren Social Media Manager som tar fram rätt strategi oberoende om ni vill ha en skräddarsydd helhetslösning eller hjälp med delar av er marknadsföring i sociala medier. Till exempel en annonseringsstrategi eller en innehållsstrategi. Alla aktiviteter mäts för att ni svart på vitt ska se resultatet av er satsning.

Nyhetsmedia ökar effekt på övriga medier

Enligt en färsk rapport från Group M, världens största medieinvesteringsgrupp, skulle den genomsnittliga annonsören driva mer försäljning om den hade en större andel av nyhetsmedia med i sin mediemix. Nyhetsmedia ger i genomsnitt 1,9x tillbaka i vinst på din medieinvestering, vilket är högre än andra räckviddsmedier såsom TV och utomhusreklam. Nyhetsmedia i form av print- och displayannonsering ökar också effekten på övriga kanaler som bland annat Google Ads och sociala medier.

Vi kan hjälpa er med er strategi och marknadsföring på sociala medier

Kontakta oss för att få veta mer.