Sociala medier

Samla er marknadsföring hos en och samma kontakt. Vi ser tillsammans över era behov och anpassar kampanjer och medieval till vad som passar er bäst.

Utöka kampanj eller Långsiktigt samarbete!

Vi erbjuder två alternativ som du kan läsa mer om nedan. Kontakta oss för att få veta mer.

Utöka kampanj:

För att nå en bredare målgrupp kan vi utöka din kampanj som går i till exempel display, native eller print i våra kanaler. Det gör du enkelt genom att addera Facebook och Instagram till din annonsering.

Långsiktigt samarbete:

Utifrån era målsättningar tar vi tillsammans fram en strategi för er närvaro i sociala medier. Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn eller Twitter – har alla plattformar sina egenskaper och styrkor.

Utöka kampanj

Vi hjälper dig att nå ut till just din målgrupp. Det du behöver är en företagssida, resten sköter vi. Vi hjälper dig att välja rätt kampanjmål. Du kan välja mellan räckvidd för att nå ut till så många som möjligt, eller driva trafik in till din hemsida.

Vad?

Du kan välja mellan två olika annonsformat. Bildannons eller carousell som är ett bildspel med upp till 10 bilder.

Vart?

Du syns där dina kunder finns! När du utökar din kampanj till sociala medier så visas annonsen i det geografiska område som ditt företag befinner sig i.

Hur?

Produktion av facebook- annons, kampanjhantering, annonsköp, optimering och rapportering ingår

Långsiktigt samarbete

Vare sig ni finns på Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn eller Twitter – har alla plattformar sina egenskaper och styrkor. Genom information och marknadsföring i sociala medier kan ni långsiktigt bygga ert varumärke genom att ni låter användare få lära känna er och bli involverade i ert varumärke.

Marknadsföring, PR-strategi och utförande

Utifrån era målsättningar tar vi tillsammans fram en strategi för er närvaro i sociala medier. Vi hjälper er att hitta målgruppen, välja kanaler, sätta upp konton, planera och anpassa ert innehåll. Vi tar också fram en tidsplan för publicering, annonsering, bevakning av kommentarer och löpande optimering.

Vi har Social Media Managers

Hos oss har ni en dedikerad och erfaren Social Media Manager som tar fram rätt strategi oberoende om ni vill ha en skräddarsydd helhetslösning eller hjälp med delar av er marknadsföring i sociala medier. Till exempel en annonseringsstrategi eller en innehållsstrategi. Alla aktiviteter mäts för att ni svart på vitt ska se resultatet av er satsning.

Vi hjälper er med:

  • Strategi för kampanj med målgruppsanalys
  • Utformning av annonser
  • Rådgivning kring annonskostnad utifrån hur många ni vill nå
  • Optimering
  • Uppföljning (löpande och efter avslutad kampanj)
  • Projektledning av lokal kontaktperson