Poddar

Vill du och ditt företag nå ut genom våra poddar?

Vill du nå en publik som aktivt lyssnar på ditt budskap? Då ska du annonsera i våra poddar. Jämfört med många andra ljudmedier upplevs podcastannonser som mindre störande. En ljudannons som är väl matchad med poddens innehåll ger ett väldigt träffsäkert budskap. Vill du veta mer om hur du kan inkludera det i din mediestrategi? Läs mer här! 

3 anledningar att annonsera i poddar

Målgruppsanpassning

Poddar har oftast en specifik målgrupp, vilket gör det möjligt för dig som företagare att annonsera till en specifik grupp. Matchar du annonsens budskap med poddens innehåll når du ut till en publik som är intresserad av din produkt eller tjänst.

Engagerad publik

Lyssnare av poddar tenderar att vara mer engagerade och uppmärksamma än till exempel tv-tittare eller radiolyssnare. Detta beror på att lyssnaren genomför en aktiv handling och har själv valt att lyssna på innehållet.

Kostnadseffektivt

Eftersom poddar oftast har en smalare publik än till exempel tv-program eller radiostationer kan annonsering i poddar vara mer kostnadseffektivt för dig som har ett mindre företag eller ett företag med en mer nischad bransch.

Hur låter ditt varumärke?

Funderar du på hur din annons skulle låta? Vi hjälper dig som företagare med allt från budskap till produktion. Hör av dig så berättar vi mer!