Displayannonsering

Annonsera lokalt och relevant

Vill du synas med en digital annons för ditt företag på olika nyhetssajter och webbplatser? Då är displayannonsering helt rätt för dig.

Displayannonsering kallas också för räckvidds- eller bannerannonsering. Det är ett slagkraftigt verktyg som bygger in ett större medvetande om ert varumärke hos er målgrupp. Med hjälp av text, bild, animationer och film kan vi utforma en annons som verkligen fångar intresset för ditt varumärke. Likt printannonsering skapar displayannonsering medvetenhet och hjälper kunden att få en relation till ert varumärke, vilket ökar era chanser att kunderna väljer er nästa gång.

Displayannonsering väcker ofta kundens första intresse, men leder också ofta till direkta konverteringar. Den skapar ett större medvetande om ert varumärke hos rätt målgrupp. För oss på NWT Media är kontinuerlig analys under hela marknadsföringsperioden en självklarhet när ni har en displaykampanj hos oss.

Premium lokalt

Annonsera i en premiumkontext hos oss, din lokala publicist.

Veckopaketet

Premiumplacering och garanterat hög synlighet i läsarens nyhetsflöde. Din annons syns under en vecka på valfri sajt

Månadspaketet

Din annons syns under en månad på valfri sajt, med månadspaketet visas din annons i olika placeringar över hela sajten.

Impactpaketet

Maximal räckvidd under en dag med en take-over på valfri sajt. Din annons är det första läsaren möts av på sajten och säkerställer hög synlighet.

Räckvidd lokalt

Maximal räckvidd med annonsering på alla sajter som ingår i NWT media.

Månadspaketet

Maximal räckvidd för din annons som marknadsförs på sajten hos alla våra lokala publicister. Passar dig som vill ha hög synlighet under en längre period.

Målgruppspaketet

Vi hjälper dig att rikta din marknadsföring mot rätt målgrupp. Med hjälp av artikeltaggar styr vi din annons så att den visas i rätt kontext.

Geopaketet

Med hjälp av geografisk styrning väljer du ett eller flera områden där du vill att annonsen ska synas, oberoende av sajt.

Hög synlighet för dina digitala annonser

Kontakta oss för att få veta mer.

Synergieffekter

När du tar hjälp av oss kopplar vi på experter inom respektive område. Fördelen av att endast arbeta med en kontakt som kan erbjuda allt är att det blir en samlad plan och kraft på hur du ska nå företagens mål. Istället för att använda flera olika byråer som inte samarbetar med varandra rekommenderar vi att ni väljer oss som då kan se till att marknadsföringen håller en röd tråd. Du sparar pengar och skapar synergi så du får ut mer av pengarna du lägger.

Hög trovärdighet

I dagens medieklimat där tempot är högt, konkurrensen om utrymmet hård och vi ser ”fake news” som florerar, gäller det att välja rätt kanaler för att nå igenom mediebruset. Med NWT Media syns ni med en stark aktör som har ett högt förtroende där läsaren själv valt att integrera. Att läsa nyheter är för många en naturlig del utav morgonrutiner men även för att hålla sig uppdaterad under dagen.

Vi hjälper er!

Vi kan hjälpa er med allt från strategier, produktion till själva leveransen av era annonser där vi självklart hanterar och övervakar dem och optimerar för bästa möjliga utfall. I alla möten utgår vi ifrån era mål och förutsättningar. Vi har flera olika produkter som gör att vi kan hjälpa er optimera er nyhetsmedia men också hitta de bästa kombinationerna som lyfter era resultat ytterligare.