Displayannonsering

Träffsäker digital annonsering

Displayannonsering väcker ofta kundens första intresse, men leder också ofta till direkta konverteringar. Den skapar ett större medvetande om ert varumärke hos rätt målgrupp.

Med hjälp av text, bild, animationer och film kan vi utforma en annons som verkligen fångar intresset för ditt varumärke. Likt printannonsering skapar displayannonsering medvetenhet och hjälper kunden att få en relation till ert varumärke, vilket ökar era chanser att kunderna väljer er nästa gång.

Vad är målet med din marknadsföring?

Oavsett om syftet med din annonsering är att bygga varumärke eller att driva försäljning så är displayannonsering ett effektivt verktyg som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Hög avkastning på din investering

Nyhetsmedia ger i genomsnitt 1,9 gånger mer vinst på investeringen än andra räckviddsmedier som TV och OOH. Display i kombination med printannonsering är därför ett smart val oavsett om målet är att driva försäljning eller att jobba med varumärkesbyggande kampanjer.

Källa: Effekten av nyhetsmedia

Hög synlighet för dina digitala annonser

Kontakta oss så berättar vi mer.

Synergieffekter

När du tar hjälp av oss kopplar vi på experter inom respektive område. Fördelen av att endast arbeta med en kontakt som kan erbjuda allt är att det blir en samlad plan och kraft på hur du ska nå företagens mål. Istället för att använda flera olika byråer som inte samarbetar med varandra rekommenderar vi att ni väljer oss som då kan se till att marknadsföringen håller en röd tråd. Du sparar pengar och skapar synergi så du får ut mer av pengarna du lägger.

Hög trovärdighet

I dagens medieklimat där tempot är högt, konkurrensen om utrymmet hård och vi ser ”fake news” som florerar, gäller det att välja rätt kanaler för att nå igenom mediebruset. Med NWT Media syns ni med en stark aktör som har ett högt förtroende där läsaren själv valt att integrera. Att läsa nyheter är för många en naturlig del utav morgonrutiner men även för att hålla sig uppdaterad under dagen.

Vi hjälper er!

Vi kan hjälpa er med allt från strategier, produktion till själva leveransen av era annonser där vi självklart hanterar och övervakar dem och optimerar för bästa möjliga utfall. I alla möten utgår vi ifrån era mål och förutsättningar. Vi har flera olika produkter som gör att vi kan hjälpa er optimera er marknadsföring i nyhetsmedia men också hitta de bästa kombinationerna som lyfter era resultat ytterligare.