SEO – Sökmotoroptimering

Klättra i sökresultaten med SEO

Varje dag görs 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. För att ditt företag ska synas vid dessa sökningar, måste du löpande arbeta med din webbplats och se till att den är SEO vänlig.

När du tar hjälp av oss på NWT Media med sökmotoroptimering innebär det att du får hjälp av erfarna specialister som är proffs på SEO. Våra specialister har koll på vad man måste tänka på och har ständig bevakning på Googles uppdateringar. Tillsammans med dig som kund sätter vi mål och strategier för att öka chansen att du blir hittad och vald när användare söker efter dina produkter eller tjänster.

I SEO arbetet analyserar vi din webbplats, identifierar möjligheter och behov, och optimerar den sedan. Allt för att den ska hittas av sökmotorerna och ge en bättre användarupplevelse för besökarna.

Du får en personlig projektledare och lokal kontakt under arbetets gång samt tillgång till en personlig sida för att följa arbetet.

Varje dag görs 55 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige.

Vi hjälper er synas vid sökningar kopplade till er verksamhet!

Google – en ständigt förändrande plattform

Förutsättningarna för vad som belönas och rankas högt hos Google justeras ständigt. Därför är det viktigt att hålla koll på de uppdateringar som Google gör. Samtidigt som vi behöver anpassa oss till googles riktlinjer är det viktigt att komma ihåg att SEO är ett långsiktigt arbete där justeringar över tid ger er goda resultat. 

Sökordsoptimering handlar både om hur din webbplats presterar tekniskt till att bygga textinnehåll med rätt sökord. Att välja rätt sökord gör vi genom en grundlig sökordsanalys efter sökbeteende som är speciellt framtagen efter hur dina kunder söker på nätet efter just dina tjänster/produkter.

Våra tjänster

I våra paket ingår en rad olika arbetsmoment och tjänster. Arbetsmomenten kan variera beroende på de behov och grundförutsättningar din webbplats har.

OnSite-arbete

OnSite-arbete 

Vi ser till webbplatsens helhet och hur större förändringar av mer teknisk natur som t.ex. prestanda, kan förbättras.

SEO för Ny webbplats

SEO för ny webbplats

Vi finns med när ni ska lansera ny webbplats och tar fram en tydlig plan för hur ni behåller er synlighet.

Sajtstruktur

Marknadsanpassad sajtstruktur 

Vi gör en tydlig plan för hur webbplatsens struktur av sidor och information kan förbättras.

Rapporter

Rapporter

Du får kontinuerliga SEO-rapporter över utvecklingen.

SEO Content

Vi skriver sökmotoranpassade texter och tar fram content-strategier.

Vi hjälper er med SEO

Kontakta oss för att få veta mer.