Rekryteringsannonsering

Vi hjälper dig att rekrytera

Alla som söker jobb är inte aktivt arbetssökande. Det är viktigt att även nå de som inte aktivt söker, men som ändå kan tänka sig att byta jobb. Detta på ett sätt som passar deras beteendemönster. Genom att kombinera olika kanaler och medium så når vi de som aktivt söker arbete genom annonsering i print under platstjänst, och de passiva arbetssökande genom att annonsera digitalt på sajten eller på sociala medier.

Att hitta rätt kompetens kan vara avgörande för ett företags välmående, därför är det viktigt att ditt rekryteringspaket blir skräddarsytt efter vilken målgrupp du vill nå, så att du når ut till rätt personer.

Ska du rekrytera? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Sociala kanaler

Vi marknadsför din tjänst med annonser på Facebook & Instagram för att nå rätt målgrupp.

Facebook står sig fortfarande som det starkaste sociala mediet. Instagram är ett av världens största sociala nätverk som många använder för att söka inspiration och för att hänga med i det som är viktigt för just dem.

Tillsammans med dig bestämmer vi målgrupp, såsom ålder och geografi. Annonsen optimeras utifrån målgruppen och möjlighet till bäst konvertering styr placeringarna. Utformningen av din annons anpassar vi efter behov och önskemål.

Rekrytering på sociala medier

Hitta dina kandidater genom våra kanaler!

Kontakta oss för att få veta mer.